• Companie
  • Companie

eMAG extinde suprafața showroom-ului său din Brașov și inaugurează cu această ocazie primul Apple Shop din oraș. În cadrul showroom-ului, clienții pot beneficia de consultanță și pot testa o gamă mult mai variată de branduri din domeniul electro-IT, dotate cu tehnologii de ultimă generație.

Având o suprafață de 577 de metri pătrați, cu 30% mai mare decât înainte, showroom-ul beneficiază de un design modern, care permite clienților să exploreze mai bine produsele disponibile.

„Ne bucurăm că le putem oferi clienților noștri din Brașov un spațiu generos în care pot accesa  acum peste 800 de produse pe care le pot testa cu ajutorul consultanților noștri. Pe fondul cererii accelerate în zonă era nevoie de un astfel de spațiu modern, care reunește brandurile cele mai cunoscute, precum și toate noutățile și vârfurile de gamă din categoriile electro-IT”, a declarat Dan Palage, director retail eMAG.

Rețeaua de showroomuri eMAG numără 23 de unități în România, Bulgaria și Ungaria.

Despre eMAG

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al comerțului electronic din România și a devenit un lider regional, exportând modelul local cu succes în Bulgaria și Ungaria. De 20 de ani, compania investește constant în servicii bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienții să economisească timp și bani.     

Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum livrarea la easybox și livrarea rapidă prin tazz by eMAG, serviciul premium Genius, prin care clienții beneficiază de livrare gratuită și rapidă, 30 de zile drept de retur, returnarea rapidă a banilor prin Instant Money Back, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, finanțare în rate prin eCredit și aplicația de mobil.