• Companie
  • Sustenabilitate
  • Companie
  • Sustenabilitate

Ultimul Raport de Sustenabilitate prezintă cele mai recente realizări și impactul activității eMAG.


Căutăm permanent să contribuim la combaterea schimbărilor climatice și vrem să oferim un exemplu de bune practici atât pentru sectorul în care operăm, cât și pentru celelalte business-uri. 

Am început acest demers prin aplicarea unor măsuri specifice, cum ar fi introducerea unor tehnologii inteligente de livrare, depozitare, dar și măsuri care țin de lanțul valoric și care privesc furnizorii și clienții noștri.

Ne-am asumat să investim în cele mai avansate tehnologii, pentru a reduce impactul asupra mediului, a susține dezvoltarea durabilă în regiunile în care ne desfășurăm activitatea și, nu în ultimul rând, a fi un punct de referință pentru mediul de afaceri și consumatori în același timp.

Eforturile noastre sunt ghidate de obiectivul decarbonării activităților economice, iar

instrumentele pe care le-am dezvoltat pentru a atinge acest obiectiv ambițios sunt

o continuare a principiilor noastre de bază: tehnologia și antreprenoriatul.

Anul de referință pe care îl utilizăm pentru a măsura progresele făcute în termeni de reducere a amprentei de carbon este anul 2019. În 2020, eMAG a reușit să-și reducă amprenta de carbon cu 777 de tone de CO2, sau cu 8,4% față de anul de referință.  

Intenționăm să continuăm demersul de a decupla creșterea economică de emisiile de carbon, considerându-l drept direcție cheie în regândirea modelului nostru economic.

Citește mai multe despre toate acțiunile și inițiativele noastre în Raportul de Sustenabilitate.