• Uncategorized
  • Uncategorized

București, 14 septembrie 2022. Festivalul multidisciplinar Unfinished, care va avea loc între 29 septembrie și 2 octombrie 2022, și eMAG  anunță un parteneriat adresat comunității de exploratori din toate domeniile care caută inspirație și soluții pentru a evolua zi de zi. 

Astfel eMAG, magazinul online unde oricine poate căuta și alege ușor și rapid dintre cele peste 12 milioane de produse aflate în ofertă, și Unfinished, festivalul unde exploratorii pot descoperi workshop-uri, performance-uri, dezbateri, conversații și prezentări pe tema OFF CENTER, au lansat către cei care doresc să împărtășească propria căutare de zi cu zi invitația de a realiza un scurt film în format portret cu situații din viața lor care inspiră descoperirea. Filmul poate fi despre situații banale de viață, în care caută un obiect, dar și despre căutarea unei persoane dragi sau a unor povești sau idei despre căutarea de sine și poate fi încărcat pe pagina  unifinished.ro/searching până pe 20 septembrie 2022. Cele mai frumoase momente vor fi integrate într-un scurtmetraj manifest care va fi proiectat în deschiderea festivalului. 

„Ne unește bucuria căutării, așa cum reiese și din sloganul nostru – Căutarea nu se oprește niciodată - eMAG este un motor de căutare pentru oricine dorește să găsească ușor și fără efort orice produs de care nevoie, iar Unfinished este festivalul adresat exploratorilor care nu se opresc din a descoperi noi idei, noi teritorii. De aceea am lansat această invitație către toți cei curioși, de a realiza împreună cu noi filmul căutării neîncetate a ideilor, experiențelor, produselor care ne pot duce la evoluția noastră personală, dar și la nivel de comunitate și societate,” a spus Irina Pencea, Chief Marketing Officer eMAG. 

 

Cristian Movilă, fondatorul festivalului UNFINISHED, a adăugat că „dacă tot vorbim despre căutări, și noi am căutat parteneri alături de care să punem umărul la construirea unei comunități de care avem împreună nevoie. O comunitate care să vrea mereu mai mult, să nu se obișnuiască cu refuzuri sau cu expresii de genul <<aia e>>, să se autodepășească în fiecare zi și să înțeleagă puterea exemplului. Am găsit asta la eMAG și sperăm să continuăm împreună căutările și anii ce vin”.

Ediția a șaptea a festivalului multidisciplinar UNFINISHED înseamnă patru zile de workshop-uri, performance-uri, dezbateri, conversații și prezentări reunite sub tema OFF-CENTER, ce vor explora conceptul de descentralizare. Ca în fiecare an, participarea costă timp și implicare. Unica modalitate de a intra în UNFINISHED este prin completarea unui formular ce conține întrebări despre valorile și motivația celor interesați să participe în festival. Înscrierile s-au deschis pe site-ul www.unfinished.ro și vor fi acceptați 3.141 participanți fizic și 13.000 online.