• Companie
  • Tehnologie
  • Companie
  • Tehnologie

  • În ultimele 12 luni, baza de clienți Genius a crescut cu 70%, ajungând la peste 500.000
  • Aproape 100.000 de utilizatori economisesc mai mult cu opțiunea Family
  • Un client Genius care comandă în patru aplicații își recuperează costul abonamentului anual într-o lună spre deosebire de trei luni cât îi ia unui client Genius care comandă doar dintr-o singură aplicație
  • Lansare Genius Deals, o zonă cu oferte exclusive disponibile în patru aplicații: eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful, actualizate săptămânal

București,  8 iunie 2023. La un an de la extinderea în patru aplicații de comerț online- eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful- Genius, serviciul cu livrare gratuită și oferte exclusive, a ajuns la peste jumătate de milion de clienți care îl folosesc pentru cumpărăturile obișnuite, cu 70% mai mult față de anul anterior.  

Clienții care comandă în toate cele patru aplicații își recuperează costul abonamentului anual de 99 de lei încă din prima lună. În toată această perioadă, deși costurile și inflația au crescut, prețul abonamentului Genius a rămas neschimbat.

Pe parcursul acestui an, Genius a introdus mai multe funcționalități noi pentru a le oferi utilizatorilor o experiență cât mai prietenoasă. Una dintre noile facilități le permite clienților accesul, în timp real, direct în cont, la informații legate de economiile pe care le fac în cele patru aplicații. Ei pot vedea cât economisesc în fiecare dintre acestea și pot urmări cât reprezintă economiile cu livrarea gratuită sau rezultate din ofertele exclusive de care beneficiază cu Genius.

Un alt beneficiu care a fost introdus în această perioadă le permite clienților Genius să împartă beneficiile abonamentului cu un alt membru al familiei prin opțiunea Family, în toate cele patru aplicații, fără costuri suplimentare. Cu ajutorul acestei facilități aproape 100.000 de clienți noi reușesc să facă economii în familie.

„De la introducerea Genius în patru aplicații acum un an, clienții care folosesc beneficiile disponibile în patru aplicații economisesc de patru ori mai mult decât înainte. Ne dorim să venim în sprijinul clienților cu tot mai multe oferte și servicii exclusive și de aceea lansăm Genius Deals, o zona dedicată cuoferte săptămânale în cele patru aplicații de ecommerce, astfel încât să le oferim clienților noștri posibilitatea de a își face cumpărăturile recurente la cele mai bune prețuri și să beneficieze de livrare gratuită”, a spus Andrei Șercanean, VP ecommerce services eMAG.

Începând de luna aceasta, clienții Genius pot accesa ofertele exclusive Genius Deals în eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful pentru produse necesare nevoilor zilnice: alimente și băuturi, fructe și legume sau mâncare de la restaurantele favorite până la produse pentru casă și grădină, haine și, nu în ultimul rând, gadget-uri și electrocasnice.

Clienții pot accesa abonamentul anual Genius pentru 99 de lei. De asemenea serviciul poate fi accesat și lunar pentru 19,90 de lei. Înregistrarea este foarte simplă, accesând secțiunea Genius din oricare dintre cele patru aplicații sau intrând pe emag.ro/genius.

Despre Genius

Lansat în 2020 pe platforma eMAG ca o soluție menită să răspundă nevoii clienților de a avea livrare gratuită, fără efort, și oferte exclusive pentru o gamă de produse care acoperă orice nevoi, Genius a intrat rapid în rutina de shopping a românilor și s-a adaptat continuu la obiceiurile lor în continuă transformare, permițându-le să economisească timp și bani. Astfel, în 2022, în urma unor investiții solide în infrastructură și tehnologie, Genius s-a extins în patru aplicații de shopping online, parte a grupului eMAG: eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful. Mai multe informații despre Genius puteți accesa aici.