• Companie
  • Tehnologie
  • Companie
  • Tehnologie

  • Beneficiile Genius au fost extinse în cele 4 aplicații în iunie 2022  
  • Abonamentul Genius și-a menținut prețul anual de 99 de lei  

București, 13 ianuarie 2023. În condițiile unui an 2022 marcat de numeroase provocări de ordin financiar, scumpiri și inflație crescută, serviciul Genius le-a adus utilizatorilor săi noutăți care să îi sprijine pe parcursul anului să își gestioneze cât mai bine bugetele familiilor și să facă astfel economii. Chiar dacă prețurile au crescut, costul abonamentului Genius a rămas neschimbat, 99 de lei. 

Lansarea în patru platforme de e-commerce din vara lui 2022 s-a numărat printre noutățile pe care serviciul Genius le-a adus utilizatorilor săi- eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful, iar acest lucru s-a tradus, pentru cei mai activi utilizatori ai celor patru platforme, în economii de 1.178 de lei, în medie, pentru un utilizator. 

Același profil de client Genius a efectuat, în medie, 63 de comenzi pe eMAG, 28 de comenzi pe Tazz, 8 comenzi pe Fashion Days și 11 comenzi pe Freshful. Pe lângă economiile în bani, clienții Genius au reușit să economisească și timp. Astfel, un client activ Genius în patru platforme a salvat, în medie, 74 de ore pe care altfel le-ar fi petrecut în magazine sau în trafic. 

Tot în 2022, a fost introdusă și opțiunea Family, dând utilizatorilor posibilitatea de a împărți gratuit, în cadrul aceluiași abonament, beneficiile Genius cu alt membru al familiei. La finalul lui 2022, 50.000 dintre utilizatorii Genius foloseau opțiunea Family. 

„Pe parcursul lui 2022, românii s-au bucurat de economiile din livrarea gratuită și din ofertele speciale pe care le-au putut face cu abonamentul Genius, și în Tazz, Fashion Days și Freshful, alături de eMAG. Datorită extinderii beneficiilor în patru aplicații, Genius adresează toate nevoile unei familii, fie că vorbim de livrare de mâncare de la restaurante, alimente proaspete, haine sau produse pentru casă, ceea ce face ca 94% dintre utilizatori să își dorească să îl reînnoiască, potrivit analizelor noastre,” a spus Andrei Șercanean, VP ecommerce services eMAG.  

Beneficiile în cele patru platforme de ecommerce, eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful sunt în continuare nenumărate. Astfel, cu Genius Deals clienții beneficiază de până la 30% discount în Tazz și de 10% extra discount în Fashion Days, iar pe Freshful au acces la oferte exclusive săptămânale cu discount de 20%. Pe eMAG, abonații Genius beneficiază de livrare gratuită, inclusiv în weekend, și retur gratuit pentru mai mult de 5 milioane de produse. Pentru mai multe detalii despre Genius, accesați aici.  

Top comenzi ale clienților Genius în 2022 

eMAG Tazz Fashion Days Freshful 
Produs Restaurant Top Branduri  Bărbați:  Îmbrăcăminte: Tommy Hilfiger Încălțămine: Puma Sport brand: Nike  Femei:  Îmbrăcăminte: Mango Încălțăminte: UGG Sport Brand: Puma Genți și accesorii: Guess  Copii: Mango   
Detergenți și balsam de rufe  Meniul zilei Dristor Kebap Delivery - București  Fructe proaspete 
Accesorii telefoane mobile Ciorbă de burtă Burger King - București Legume proaspete 
Scutece și șervețele umede pentru copii Ciorbă de pui a la grec Jack`s Bistro - Timisoara Brânzeturi 
Produse de îngrijire și stilizare a părului Ciorbă de văcuță Grande - Cluj-Napoca Apă 
Șampon, gel de duș și articole pentru îngrijire personală Crispy Chicken Big Belly - Cluj-Napoca Curățenie și întreținerea casei