• Antreprenoriat
  • Companie
  • Tehnologie
  • Antreprenoriat
  • Companie
  • Tehnologie

București, 13 martie 2023. Prima iarnă cu două vacanțe pentru elevi a determinat pe eMAG o creștere a comenzilor de încălțăminte pentru vreme rece, a comenzilor la echipamente sportive pentru copii și a celor pentru dresuri de iarnă. Astfel clienții eMAG au comandat cu peste 65% mai multă încălțăminte pentru vreme rece, de două ori mai multe echipamente sportive pentru copii și au plasat de zece ori mai multe comenzi la dresuri de iarnă.În total clienții eMAG au plasat peste 25.000 de comenzi de produse de sezon, în principal din aplicația mobilă, alegând să plătească predominant cu cardul online.

„Vacanța de Crăciun și vacanța mobilă a elevilor din primul sezon de iarnă fără restricții, care în turism a condus la o dublare a numărului de rezervări, s-a tradus și pe eMAG într-un interes crescut al oamenilor pentru sporturile de iarnă și pentru un stil de viață activ, în contextul în care mulți români au ales să petreacă acest timp în stațiunile montane. Vedem de asemenea că oamenii folosesc și în vacanțe soluțiile pe care ecommerce le pune la dispoziție și comandă și atunci când se află în deplasare, de pe telefonul mobil, la cel mai apropiat easybox”, a declarat Irina Pencea, Chief Marketing Officer eMAG.

Românii aflați în vacanțe la munte au mizat pe flexibilitatea și promptitudinea serviciului de livrare prin easybox pentru a se bucura în timp util de produsele comandate, indiferent de destinația în care au ales să-și petreacă vacanța. Cele mai multe comenzi cu livrare la easybox în localitățile turistice de la munte au fost înregistrate în Brașov (38.585), Sibiu (31.972), Sinaia (2.693), Bușteni (2.222), Maramureș (1.094), Azuga (899), Predeal (887) și Poiana Brașov (276).

În sezonul de iarnă, clienții eMAG au cumpărat 4.100 de sănii, aproape 3.000 kituri de supraviețuire și peste 11.000 de ceasuri smart. Majoritatea clienților (60%) au optat pentru plata online cu cardul, ceea ce arată încrederea cescută în această metodă sigură, simplă și rapidă de plată.

Despre eMAG 

Companie românească fondată în 2001, eMAG este un pionier al pieței de comerț online din România, iar în 2022 a devenit cel mai valoros brand românesc și prima companie de ecommerce care ocupă primul loc în clasamentul Brand Finance. De peste 20 de ani, compania investește constant în servicii digitale bazate pe tehnologii dezvoltate în România, care ajută clienții să economisească timp și bani, și a creat un ecosistem regional, exportând modelul local cu succes în Bulgaria și Ungaria. Cu o gamă de produse în continuă creștere atât prin oferta proprie, cât și prin partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, de oriunde. Clienții beneficiază de servicii cu valoare adăugată precum livrarea la easybox și livrarea rapidă prin tazz by eMAG, serviciul Genius pentru abonați, 30 de zile drept de retur, returnarea rapidă a banilor prin Instant Money Back, deschiderea coletului la livrare, call center 24/7, finanțare în rate prin eCredit sau servicii de eșalonare a plății precum Buy now, pay later sau Slice it, și aplicația de mobil. Pentru mai multe informații despre eMAG, accesați about.emag.ro