• Companie
  • Tehnologie
  • Companie
  • Tehnologie

  • De Ziua eMAG, peste 460.000 de produse au discounturi de până la 30%
  • Câștiguri garantate pentru oricine învârte roata aniversară: trei vouchere pe zi, între 5-7 decembrie

București, 5 decembrie 2023. eMAG aniversează 22 de ani, iar cu această ocazie toată lumea câștigă. Astfel oricine intră pe site sau în aplicație, în perioada 5-7 decembrie, și „învârte” roata aniversară poate câștiga garantat, în fiecare zi, timp de trei zile, premii constând în câte trei vouchere pe zi. Clienții eMAG pot beneficia totodată de discounturi de până la 30% la peste 460.000 de produse din toate categoriile provenind din oferta eMAG și a sellerilor din Marketplace: de la decorațiuni de Crăciun, jucării, suplimente alimentare și hrană pentru animale, băutură și cafea, produse de îngrijire, până la televizoare și PC-uri sau console de gaming.

Voucherele pe care clienții le câștigă la roata aniversară pot fi folosite inclusiv la achiziția de produse aflate la promoție sau pot fi cumulate cu alte vouchere ori împreună cu alte carduri cadou, pe mai multe comenzi, indiferent de modalitatea de achiziție, de pe site sau din aplicație.

„Ca orice petrecere adevărată și ziua eMAG ține trei zile în care vrem ca toți românii să sărbătorească cu oferte pe măsură, indiferent dacă sunt alături de noi de la început sau au descoperit beneficiile shoppingului online mai recent, în ultimii ani. După 22 de ani putem spune că obiceiurile oamenilor s-au schimbat și ne bucurăm că suntem parte din această călătorie care ne-a transformat pe toți și pe parcursul căreia comerțul online a devenit accesibil tuturor. Mulțumim milioanelor de români care ne aleg în fiecare zi!”, a spus Irina Pencea, general manager eMAG România.

De Ziua eMAG, reduceri la peste 460.000 de produse, printre care:

  • 70.000 articole de încălțăminte
  • 20.000 jucării
  • 15.000 articole electro-IT
  • 10.000 articole băutură și cafea
  • 25.000 articole pentru casă și grădină 

Despre eMAG 

Înființată în 2001, eMAG este un pionier al pieţei de comerţ online care a dezvoltat un ecosistem regional bazat pe tehnologie, în România, Ungaria și Bulgaria cu obiectivul de a ajuta clienții din întreaga regiune să economisească timp și bani. Cu o gamă de produse în continuă creștere pe care le pune la dispoziția clienților împreună cu partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, oricând și oriunde. Clienții din România ai platformei beneficiază de servicii cu valoare adăugată, cum ar fi aplicația mobilă, livrare rapidă la easybox, abonamentul cu livrare gratuită Genius în patru aplicații de comerț electronic (eMAG, Tazz, Fashion Days, Freshful), 30 de zile timp de retur, rambursare rapidă prin Instant Money Back, deschiderea pachetului la livrare, servicii flexibile de plată din contul eMAG/MyWallet, și aplicația de mobil. Cu ajutorul eMAG Marketplace, antreprenorii români care vând pe platformă au la dispoziție de programe și instrumente care îi ajută să își scaleze business-ul în Europa Centrală și de Est: eMAG Ads, cross-border, Fulfilment, aplicația mobilă sau campaniile desfășurate pe platformă sunt doar câteva dintre acestea. Pentru mai multe informații despre eMAG. accesați about.emag.ro.